Changes

Världens mest överanvända bloggtitel (fast de flesta syftar nog på en bögig ballad med Ozzy Osbourne, och inte den härliga rajtantajtanlåten med Bowie).

I alla fall, Gothcon står för dörren och det har givetvis inneburit en massa pillande för saker som ska vara klart. Vad det är kommer lite senare i veckan, även om de flesta av er redan vet om det.

Men, detta är inget inlägg om självförakt och terapiutlägg, utan det är dags att samla ihop summeringarna av Salute. Så sätt på kaffet, stäng av telefonen, släng ut katten på gården och lås ute dina barn, för nu är det dags för lite bildpornografi!

Vi börjar med en klassiker och Joe’s bilder. Han tar en enorm mängd bilder, och till skillnad från många så skriver han faktiskt vad det är. Sjukt trevligt för alla oss som missar att vara där, i år i alla fall.

Del 1
Del 2
Del 3

Det kommer självklart en massa mer saker från Gothcon sen. Ska försöka knäppa lite bilder på gubbspelen, även om jag tror att jag kommer ha dåligt med tid. Även en specialare med Overlord-Paul och hans terräng till Crooked Dices bräde under Salute. Även en trevlig uppdatering av mina egna projekt samt Song of Blades and Heroes, del 2.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: